Momentet

aarhus_teater_momentet_fotopetrakleis_10aarhus_teater_momentet_fotopetrakleis_07aarhus_teater_momentet_fotopetrakleis_02 aarhus_teater_momentet_fotopetrakleis_03 aarhus_teater_momentet_fotopetrakleis_08 aarhus_teater_momentet_fotopetrakleis_11

Spilledato 8. nov – 2. dec 2017
EN MUSIKALSK FORESTILLING BYGGET OVER L.O.C.’S TEKSTER

Rapperen L.O.C. har gennem sit omfattende værk sendt en lang række arketypiske figurer ud i gaderne og nattelivet: Fjolset, Stripperen, Bagmanden, Libertineren, Løgneren, Hustleren, Hjerteknuseren, Stalkeren, Rygerhovedet, Homien, Gentlemanden, Frelseren. Hans musikalske univers er råt og provokerende, og teksterne emmer af nærvær og et hedt ønske om at sparke til konformiteten gennem længsel og drømme.

I ”Momentet” låner fire af Aarhus Teaters skuespillere kød og krop til L.O.C.’s fascinerende karakterer, og sammen og hver for sig vælter de ud i byen i en strøm af kendte og forførende beats.

ISCENESÆTTELSE SARGUN OSHANA / SCENOGRAFI DAVID GEHRT / MUSIKARRANGEMENT RONNIE FLYVBJERG OLSEN / MUSIKER OG MUSIKARRANGØR JOHANNES EBERL SMED / MEDVIRKENDENANNA BØTTCHER, MARIE MARSCHNER, SIMON MATHEW, KJARTAN HANSENSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *